Planlæg og styr jeres ændringer og omlæg produktionsordrer med NAVEKSA Make-To-Order 365 – oplev en fleksibilitet i din produktionsplanlægning, du ikke tidligere har haft.

Fleksibel planlægning og omlægning af ordrer giver jer øget konkurrencedygtighed

Med NAVEKSA Make-To-Order 365 kan du nemt planlægge og styre din “make to order” og “engineering to order” produktion. Du kan gøre dine planlægnings- lager- og totale produktionsomkostninger mindre – fordi I får en større fleksibilitet i relation til jeres styklister og aktivitetsdatoer.

Du kan bruge NAVEKSA Make-To-Order 365 til at ændre projekt produktionsordre datoer i Microsoft Dynamics 365 Business Central. NAVEKSA Make-To-Order 365 er et enkelt og intuitivt værktøj til omplanlægning og ændring af datoer i (multi-line) ordreproduktion.

Funktioner

  • Re-planlægning af orderer (work in progress), hvor ordren er påbegyndt.
  • Nem optimering med valgfri fremad, baglæns eller ”flaskehals”-principper.
  • Med NAVEKSA Make-To-Order 365 synlig gør du proces og får øget transperens pga. korrekte planlægningsdatoer på alle jeres ordrer.

Kompatibel med Microsoft Dynamics 365 Business Central, Cloud eller on premise.

NAVEKSA Make-To-Order  365 kan installeres via App Source.

NAVEKSA Make-To-Order  365 kan implementeres på få timer (plug and play) i jeres on premise løsning. Det er ikke nødvendigt at kode, og modulet ændrer ikke data i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

I vil være i gang i løbet af kort tid ved hjælp af en række set-up spørgsmål.

Har du brug for mere viden om NAVEKSA Apps til Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Kontakt os

Få en DEMO

Få en gratis demo af NAVEKSA Make-To-Order 365 og se hvordan din produktion kan blive mere effektiv og nemmere at styre.

Udfyld og send formularen eller ring til os på +45 86 47 57 11.