CadConnect 365

til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Få en gratis demo

Opretter I varer, styklister og ruter ved manuelt at indtaste data i Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Med NAVEKSA CadConnect 365 får I en løsning med fuldt produktoverblik på ét skærmbillede, og en hurtig måde at oprette produktionsdata på basis af produkt designdata.

Ønsker I en mere smidig og hurtigere oprettelse af varer, styklister, ruter og processer i arbejdsgangen fra konstruktion til produktion?

NAVEKSA CadConnect 365 giver mulighed for at arbejde med produktdata baseret på jeres tekniske konstruktioner som overføres fra et CAD-system, eller du kan vælge manuel oprettelse, eller du kan vælge at kopiere et eksisterende produkt for at skabe et nyt produkt, eller du kan endda vælge at ændre et eksisterende produkt.

Med denne løsning kan I eliminere fejl og spare væsentlig tid, når der skal dannes data som er egnet for produktionsformål i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Tilgængelig på AppSource for Microsoft Dynamics 365 Business Central

Funktioner

  • NAVEKSA CadConnect 365 er et effektivt værktøj for produktionsteknikeren.
  • NAVEKSA CadConnect 365 arbejder med datainput fra forskellige kilder – CAD, manuel, kopi af eksisterende produkt.
  • NAVEKSA Cadconnect 365 eliminerer dobbelt arbejde og fejl ved indtastning i flere systemer.
  • Løsningen muliggør overførsel af konstruktionsdata fra et CAD system, og/eller manuel oprettelse og/eller kopiering af eksisterende produkter.
  • Der er indbygget en modelleringsfunktion som muliggør ombrydning af konstruktionsstyklister til produktionsstyklister.
  • Alt arbejde foretages på ét skærmbillede, der viser den samlede produktopbygning og struktur efterhånden som arbejdet skrider frem.
  • Der kan løbende kalkuleres en kostpris baseret på indgående materialer, processer og produktion ved forskellige seriestørrelser.
  • Ved oprettelse af et produkt, kan der både oprettes og anvendes nye indgående varer, eller bestående varer i Microsoft Dynamics 365 Business Central kan anvendes.
  • Farvemarkeringer på linjer når man arbejder – sort, blå, rød, grøn anvendes i løsningen for at lette overskuelighed af produktopbygning.
  • Kan anvendes i en tilbudsgivning, hvor data først oprettes i Microsoft Dynamics 365 Business Central ved ordremodtagelse.

Introduktion til CadConnect

CadConnect funktionsvisning

Installation mv.

NAVEKSA CadConnect 365 kan installeres via AppSource.

NAVEKSA CadConnect 365 kan implementeres på få timer (plug and play) i jeres on premise løsning. Modulet ændrer ikke koder i standard Microsoft Dynamics 365 Business Central.

I vil være i gang på kort tid ved hjælp af en række set-up spørgsmål.

AppSource

Download NAVEKSA CadConnect fra AppSource for Microsoft Dynamics 365 Business Central eller bestil den som on premise løsning.

AppSource

Brochure

Download

Teknisk information

CadConnect 365 Manual

Har du brug for at vide mere om NAVEKSA Apps for Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Kontakt os