Opretter I varer, styklister og ruter ved manuelt at indtaste data i Microsoft Dynamics 365 Business Central?

NAVEKSA ShopFloor 365

Med NAVEKSA CadConnect 365 får I en løsning med fuldt produktoverblik på ét skærmbillede, og en hurtig måde at oprette produktionsdata på basis af produkt designdata.

Ønsker I en mere smidig og hurtigere oprettelse af varer, styklister, ruter og processer i arbejdsgangen fra konstruktion til produktion?

NAVEKSA CadConnect 365 giver mulighed for at arbejde med produktdata baseret på jeres tekniske konstruktioner som overføres fra et CAD-system, eller du kan vælge manuel oprettelse, eller du kan vælge at kopiere et eksisterende produkt for at skabe et nyt produkt, eller du kan endda vælge at ændre et eksisterende produkt.

Med denne løsning kan I eliminere fejl og spare væsentlig tid, når der skal dannes data som er egnet for produktionsformål i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Kontakt din Microsoft 365 Business Central partner …

Få en gratis online demo

Introduktion til CadConnect

CadConnect funktionsvisning

Funktioner

 • NAVEKSA CadConnect 365 er et effektivt værktøj for produktionsteknikeren.
 • NAVEKSA CadConnect 365 arbejder med datainput fra forskellige kilder – CAD, manuel, kopi af eksisterende produkt.
 • NAVEKSA Cadconnect 365 eliminerer dobbelt arbejde og fejl ved indtastning i flere systemer.
 • Løsningen muliggør overførsel af konstruktionsdata fra et CAD system, og/eller manuel oprettelse og/eller kopiering af eksisterende produkter.
 • Der er indbygget en modelleringsfunktion som muliggør ombrydning af konstruktionsstyklister til produktionsstyklister.
 • Alt arbejde foretages på ét skærmbillede, der viser den samlede produktopbygning og struktur efterhånden som arbejdet skrider frem.
 • Der kan løbende kalkuleres en kostpris baseret på indgående materialer, processer og produktion ved forskellige seriestørrelser.
 • Ved oprettelse af et produkt, kan der både oprettes og anvendes nye indgående varer, eller bestående varer i Microsoft Dynamics 365 Business Central kan anvendes.
 • Farvemarkeringer på linjer når man arbejder – sort, blå, rød, grøn anvendes i løsningen for at lette overskuelighed af produktopbygning.
 • Kan anvendes i en tilbudsgivning, hvor data først oprettes i Microsoft Dynamics 365 Business Central ved ordremodtagelse.
 • Kombatibel med Microsoft Dynamics 365 Business Central, Cloud eller on premise.

Installation mv.

NAVEKSA CadConnect 365 kan installeres via AppSource.

NAVEKSA CadConnect 365 kan implementeres på få timer (plug and play) i jeres on premise løsning. Modulet ændrer ikke koder i standard Microsoft Dynamics 365 Business Central.

I vil være i gang på kort tid ved hjælp af en række set-up spørgsmål.

Brochure

Download flyer (pdf)

Teknisk information

Har du brug for at vide mere om NAVEKSA Apps for Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Kontakt os

Få en DEMO

Få en gratis demo af NAVEKSA CadConnect 365 og se hvor hurtigt du kan komme fra udvikling til produktion …

Udfyld formularen eller ring til os på +45 86 47 57 11.