Planlæg og styr jeres ændringer og omlæg produktionsordrer med NAVEKSA MakeToOrder – oplev en fleksibilitet i din produktionsplanlægning, du ikke tidligere har haft.

NAVEKSA MakeToOrder

Fleksibel planlægning og omlægning af ordrer giver jer øget konkurrencedygtighed

Med NAVEKSA MakeToOrder kan du nemt planlægge og styre din “make to order” og “engineering to order” produktion. Du kan gøre dine planlægnings- lager- og totale produktionsomkostninger mindre – fordi I får en større fleksibilitet i relation til jeres styklister og aktivitetsdatoer.

Du kan bruge NAVEKSA MakeToOrder til at ændre projekt produktionsordre datoer i Microsoft Dynamics NAV. NAVEKSA MakeToOrder er et enkelt og intuitivt værktøj til omplanlægning og ændring af datoer i (multi-line) ordreproduktion.

Funktioner

  • Genplanlægning af igangværende ordrer, hvor ordren er påbegyndt…
  • Nem optimering med valgfri forlæns, baglæns eller ”flaskehals”-principper.
  • Med NAVEKSA MakeToOrder synliggør du proces og får øget transparens med korrekte planlægningsdatoer på alle jeres ordrer.

NAVEKSA produkter er udviklet til en række versioner både af Microsoft Dynamics NAV og Microsoft 365 Business Central. Og desuden til on premise og i skyen. Kontakt os for yderligere information.

NAVEKSA MakeToOrder kan implementeres på få timer (plug-and-play). Det er ikke nødvendigt at kode, og modulet ændrer ikke data i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Dynamics 365 Business Central.

I vil være i gang i løbet af kort tid ved hjælp af en række set-up spørgsmål.

Referencer

NAVEKSA MakeToOrder er i brug i en række ordreproducerende virksomheder, der repræsenterer forskellige brancher.

Fordelene for disse virksomheder er primært muligheden for fleksibel planlægning og genplanlægning af produktionsordrer eller samlede projektordrer. Det giver øget transparens i både projekter og processer.

Kontakt os for at høre nærmere.

Se oversigtsside – referencer

Mere information

Brochure (PDF)

Vil du vide mere om NAVEKSA modulerne? Kontakt os for mere information.  

Kontakt os

Få gratis demo

Få en gratisk demo af NAVEKSA MakeToOrder og se hvordan din produktion kan blive endnu mere effektiv og nemmere at planlægge.

Udfyld og send formularen eller ring +45 86 47 57 11.