ItemPlanning

ItemPlanning – Løsningen giver medarbejdere i salg, lager, indkøb og produktion et fuldt og præcist overblik over beholdninger og forventede fremtidige beholdninger med ”Hvad nu-hvis” konsekvensvisning når det uventede sker. Præcis beregning af mankosituation, med mulighed for direkte ordreoprettelse for hurtig afhjælpning på både varer, styklister, montagevarer og produktionsordrer. Løsningen er velegnet til brug i både handels-og produktionsvirksomheder.

LÆS MERE OM ITEMPLANNING

ShopFloor

ShopFloor – Løsningen betyder en let og effektiv produktionsplanlægning af arbejdet i værkstedet, samt aktuel status på basis af operatørens start og stop meldinger. Alt foretages på enkle skærmbilleder til både planlæggere og operatører. Mulighed for sekvensstyring og kø-styring og kontrol, kvalitetsrapportering, jobtidsregistrering, komme/gå, samt sporbarhedsstyring.

LÆS MERE OM SHOPFLOOR

CadConnect

CadConnect – Er løsningen for at viderebearbejde konstruktionsdata til produktionsdata. Løsningen muliggør at produktionsteknikeren kan oprette styklister og procesinformation på basis af data fra et CAD system, oprette data manuelt eller kopiere og ændre bestående produkter til nye varianter. Faciliteter i løsningen som modellering, kostpriskalkulation og automatisk oprettelse af data i Dynamics NAV, betyder væsentlige tidsbesparelser og reduktion af fejl, når der skal skabes produktionsegnede data.

LÆS MERE OM CADCONNECT