Opretter I varer, styklister og ruter ved manuelt at indtaste data i Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central?

NAVEKSA CadConnect

Ønsker I en mere smidig og hurtigere oprettelse af varer, styklister, ruter og processer i arbejdsgangen fra konstruktion til produktion?

Med CadConnect får I en løsning med fuldt produktoverblik på ét skærmbillede, og en hurtig måde at oprette produktionsdata på basis af produkt designdata.

CadConnect giver mulighed for at arbejde med produktdata baseret på jeres tekniske konstruktioner som overføres fra et CAD-system, eller du kan vælge manuel oprettelse, eller du kan vælge at kopiere et eksisterende produkt for at skabe en ny produkt, eller du kan endda vælge at ændre et eksisterende produkt.

Med denne løsning kan I eliminere fejl og spare væsentlig tid, når der skal dannes data som er egnet for produktionsformål i Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central.

Connecting CAD with production with NAVEKSA CadConnect

Funktioner

 • CadConnect er et effektivt værktøj for produktionsteknikeren.
 • CadConnect arbejder med datainput fra forskellige kilder – CAD, manuel, kopi af eksisterende produkt.
 • Cadconnect eliminerer dobbelt arbejde og fejl ved indtastning i flere systemer.
 • Løsningen muliggør overførsel af konstruktionsdata fra et CAD system, og/eller manuel oprettelse og/eller kopiering af eksisterende produkter.
 • Der er indbygget en modelleringsfunktion som muliggør ombrydning af konstruktionsstyklister til produktionsstyklister.
 • Alt arbejde foretages på ét skærmbillede, der viser den samlede produktopbygning og struktur efterhånden som arbejdet skrider frem.
 • Der kan løbende kalkuleres en kostpris baseret på indgående materialer, processer og produktion ved forskellige seriestørrelser.
 • Ved oprettelse af et produkt, kan der både oprettes og anvendes nye indgående varer, eller bestående varer i NAV kan anvendes.
 • Farvemarkeringer på linjer når man arbejder – sort, blå, rød, grøn anvendes i løsningen for at lette overskuelighed af produktopbygning.
 • Kan anvendes i en tilbudsgivning, hvor data først oprettes i Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central ved ordremodtagelse.
 • Løsningen tilpasses til virksomhedens ønskede brug ved besvarelse af en række opsætningsspørgsmål.
 • Løsningen foretager ingen kodeændringer i standard Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central.
 • CadConnect er certificeret af Microsoft (CFMD) til Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central.
 • Dette modul er let at installere (Plug and Play på få timer). Det er ikke nødvendigt at kode i det, og modulet ændrer ikke data i Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central.

NAVEKSA produkter er udviklet til en række versioner både af Microsoft Dynamics NAV og Microsoft 365 Business Central. Og desuden til on premise og i skyen. Kontakt os for yderligere information.

Referencer

NAVEKSA CadConnect er i brug i en række produktionsvirksomheder, der repræsenterer forskellige brancher.
Fordelene for disse virksomheder er primært muligheden for at skabe sømløs integration mellem CAD-systemer og MS Dynamics NAV/365 Business Central. Det giver en smidigere og hurtigere overførsel af styklister og procesbeskrivelser til NAV/BC uden dobbeltindtastninger og dermed fejlmuligheder.

Kontakt os for at høre nærmere.

Se oversigtsside – referencer

Mere information

Brochure (PDF)

Har du brug for mere information om NAVEKSAs løsninger?  Kontakt os endelig.

Kontakt os

Få en gratis DEMO

Bestil en gratis DEMO af NAVEKSAs produkter og se, hvordan din forsyningskæde kan blive
mere effektiv og mere brugervenlig.

Udfyld formularen, eller ring til os på 86 47 57 11.