NAVEKSA tilføjelsesmoduler til Microsoft Dynamics NAV – til produktion, logistik og handel

NAVEKSA ShopFloor tilbyder enkle skærmbilleder til både planlæggere og operatører.

ShopFloor

ShopFloor – Løsningen betyder en let og effektiv produktionsplanlægning af arbejdet i værkstedet, samt aktuel status på basis af operatørens start og stop meldinger.
Alt foretages på enkle skærmbilleder til både planlæggere og operatører.
Mulighed for sekvensstyring og kø-styring og kontrol, kvalitetsrapportering, jobtidsregistrering, komme/gå, samt sporbarhedsstyring.

Læs mere om ShopFloor
NAVEKSA CadConnect - opret styklister og procesinformation på basis af data fra et CAD system ...

CadConnect

CadConnect  – Er løsningen for at viderebearbejde konstruktionsdata til produktionsdata.
Løsningen muliggør at produktionsteknikeren kan oprette styklister og procesinformation på basis af data fra et CAD system, oprette data manuelt eller kopiere og ændre bestående produkter til nye varianter. Faciliteter i løsningen som modellering, kostpriskalkulation og automatisk oprettelse af data i Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central, betyder væsentlige tidsbesparelser og reduktion af fejl, når der skal skabes produktionsegnede data.

Læs mere om CadConnect
NAVEKSA ItemPlanning - få fuldt og præcist overblik over beholdninger og forventede fremtidige beholdninger med ”Hvad nu-hvis” konsekvensvisning, når det uventede sker.

ItemPlanning

ItemPlanning – Løsningen giver medarbejdere i salg, lager, indkøb og produktion et fuldt og præcist overblik over beholdninger og forventede fremtidige beholdninger med ”Hvad nu-hvis” konsekvensvisning når det uventede sker.
Præcis beregning af mankosituation, med mulighed for direkte ordreoprettelse for hurtig afhjælpning på både varer, styklister, montagevarer og produktionsordrer.
Løsningen er velegnet til brug i både handels-og produktionsvirksomheder.

Læs mere om ItemPlanning
NAVEKSA MakeToOrder - planlæg produktionsordrer, styr ændringer i disse og omlæg ordrer – på en nem og overskuelig måde.

MakeToOrder

MakeToOrder gør det muligt for produktionsplanlæggere og operatører at planlægge produktionsordrer, styre ændringer i disse og omlægge ordrer – på en nem og overskuelig måde.

Eksempler på funktionaliteter: Re-planlægning af enkelt-/flerlinjers produktionsordrer med valgfri fremad, baglæns eller ”flaskehals”-principper.